fbpx
Color Glo
  • Fargerestaurering av skinn

  • Restaurering av alle typer interiør, vinyl, skinn, plast, tekstil

  • Nybilfølelse igjen? Kontakt ColorGlo.

Bil – Bilinteriør

–  Fordi ingenting er som originalen

Har du lyst til å gjenoppleve den fantastiske nybilfølelsen? Hos ColorGlo er vi spesialister på å puste nytt liv i velbrukte favoritter. Som et alternativ til å la salmakeren bytte ut skadet eller slitt interiør, kan du heller velge ColorGlo. Vi puster nytt liv i originalinteriøret ditt. Resultatet vekker beundring og øker bilens verdi.

Er bilens interiør slitt eller skadet? Bilsete, armlene, konsoller og paneler er utsatte områder hvor det lett blir slitasje, hull, flekker og riper. ColorGlo restaurerer seter, tak og tepper, og vi polerer til og med matte lykter. Hvis du har fått vond lukt i bilen, har vi miljøvennlige og biologisk nedbrytbare produkter som nøytraliserer og gjenoppretter lukten. Vi er også spesialister på å for eksempel eliminere røyklukt fra klimaanlegg. Ved å restaurere og reparere skader og slitasjer ved hjelp av våre miljøvennlige og bærekraftige metoder, gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste. ColorGlo reparerer skinn, vinyl, plast og tekstiler.

“ColorGlo har uslåelig service!”

Volvo bilsäte

Vinyl / T-tec / sprekk


Lars Göran Holmberg, Selger, Volvo Klippan

Vinylreparasjon / setetrekk av vinyl

Mye av bilens interiør består av vinyl. ColorGlo kan restaurere, reparere og farge vinyl. Vinyl brukes ofte på bilseter, dørpaneler, dashbord og konsoller. Typiske vinylreparasjoner består av å reparere sprekker, riper, slitasje, misfarging og hull. Det første og andre bildet nedenfor viser en sprekk i vinyl som har blitt reparert. En ColorGlo-reparasjon er et prisgunstig, miljøvennlig og bærekraftig alternativ til å la en salmaker eller møbeltapetserer bytte ut den skadde vinyldelen.

Plastreparation dörrpanel

Plastreparasjon dørpanel

dashbord/plastreparasjon/plastdetaljer

Plastdetaljer i en bil kan være ting som lister, dashbord, deler av setene eller håndtak. Skader som skrapemerker, riper og slitasje kan repareres og gjenopprettes til sin opprinnelige tilstand. ColorGlo er et alternativ til å bytte ut skadet bilinteriør. Stadig flere verksteder og forsikringsselskaper bruker ColorGlo ved skader og forsikringssaker.

Bilinteriør/skinntrekk/lærtrekk

Et velstelt setetrekk øker bilens verdi samtidig som det gir høy komfort. Bilseter og ratt er ofte av skinn/lær Et skinnsete og et skinnratt utsettes for mye slitasje.

skinn volvo tapetserare

Skinnsete Volvo

Når skinn brukes, slites fargeoverflaten ned, og slitasjen både føles og synes. Hos ColorGlo gjenoppretter vi skinnets originalfarge ved hjelp av de samme metodene som ble brukt da skinnet ble farget på fabrikken. Ny sliteflate og ny farge gjør at skinnet kan se helt nytt ut igjen. Metoden tilpasses naturligvis skinntypen. Vi kan også reparere hull og riper i skinn. ColorGlo er et miljøvennlig alternativ til salmakere og møbeltapetserere. Vi bytter altså ikke ut skinnet, men isteden reparerer og restaurerer vi det eksisterende skinnet.

Reparasjon av tekstiler

Tekstilskader er alltid unike. Enkelte tekstilskader kan repareres helt, mens andre er mer utfordrende. Det finnes også tilfeller hvor tekstilskadene er så store og omfattende at vi isteden anbefaler å få stoffet byttet hos en salmaker eller møbeltapetserer.
Vanlige «skader» på tekstiler er flekker. Disse kan vi fjerne ved hjelp av ulike metoder. Sømmer som har revnet, kan sys igjen og gjøres like holdbare som de originale sømmene. Brennmerker eller slitasje kan også repareres. Send oss et bilde på e-post, så får du et prisforslag og foreslått fremgangsmåte.

Tyg reparation

Reparasjon av tekstiler