fbpx
Color Glo
  • Miljøvennlige og kvalitetssikrede produkter i samsvar med ISO 9001

  • ColorGlos produkter er vannbaserte

  • Et miljøvennlig alternativ

Miljøvennlig restaurering med en unik metode

Når du velger ColorGlo, gjør du en ekstra innsats for miljøet. Hvert år spares mange tusen tonn skinn, plast og vinyl når mennesker velger å la ColorGlo restaurere interiøret istedenfor å kjøpe nytt.

I tillegg er metoden som ColorGlo bruker til å restaurere interiør, meget miljøvennlig og bærekraftig. Det vannbaserte systemet som ColorGlo selv har utviklet etter mange år med forskning, er verdens første av sitt slag.

Bruksområdene er mange, for eksempel biler, båter, fly, tog, hoteller, restauranter, venterom og andre offentlige miljøer som utsettes for harde påkjenninger. ColorGlos vannbaserte produkter har ekstremt kort tørketid og er helt luktfrie. Takket være den miljøvennlige teknologien trenger ikke virksomheten å stenge i lange perioder. Man kan for eksempel servere mat i en nyrenovert spisesal allerede samme dag som jobben utføres.

Ved å restaurere og reparere skader og slitasjer ved hjelp av ColorGlos miljøvennlige og bærekraftige metoder, gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste.