fbpx
Color Glo
  • Vi restaurerer og reparere både skinn- og tekstilmøbler

  • Hjem, kontor eller offentlig miljø

  • Sofa fra 70-tallet har blitt som ny

Møbler

– Ikke kast dem!

Vi har alle ting som vi absolutt ikke vil skilles fra. Sofaen som du er så glad i, det unike designmøbelet eller den gamle kommoden. Nå trenger du ikke lenger å si adjø til dine trofaste slitere. La ColorGlo redde et skadet, misfarget eller slitt møbel og gi det nytt liv – og gjør samtidig en innsats for miljøet. Hvorfor kjøpe ny sofa? ColorGlos eksperter:

  • restaurerer og reparerer både skinn- og tekstilmøbler.
  • fjerner riper, brennmerker, vanskelige flekker og annen slitasje.

Våre egne vannbaserte produkter har ekstremt kort tørketid og er helt luktfrie. Ved å restaurere og reparere skader og slitasje ved hjelp av våre miljøvennlige og bærekraftige metoder, gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste. Vi reparerer og restaurerer skinn, vinyl, plast og tekstiler. Ta kontakt, så forteller vi mer.

“Før ColorGlo hadde jeg ikke noe annet alternativ enn å bytte ut materialet på de antikke møblene mine mot nytt.”
Håkan Ekström, Antikvitetsforhandler

Det er miljøvennlig å renovere møbler

ColorGlos spesialister kan renovere skinnsofaen eller lenestolen med en ny og miljøvennlig metode uten å bytte ut materialet. Slitasje og misfarging av skinnet er helt naturlig. Selv hull og riper i skinn kan repareres. Solblekede møbler kan få tilbake sin fordums glans. Ikke kast dem. ColorGlo er et alternativ til å la en salmaker eller møbeltapetserer trekke om møblene dine.

skinnfåtölj

Pernilla-stol, skinnstol

 

 

stolar skinn

Renovering av skinnstol

Skinnfåtölj

Ny-farget skinnstol