fbpx
Color Glo
  • Spesialister på båtinnredning

  • Reparasjon av falmede farger

  • Reparasjon av vinyl

Båt – Båtinnredning

– Vedlikehold som skaper verdi

Hos ColorGlo er vi eksperter på å gi originalinnredningene tilbake sin opprinnelige glans. Ved hjelp av våre unike og patenterte ekspertmetoder repareres også tilsynelatende «umulige» skader. Slitte favoritter får nytt liv, og ingen vil se at de har vært skadet.

Vind og vær sliter på materialet på sjøen. Reparasjoner og restaurering er en del av vedlikeholdet som må utføres for å bevare båtgleden og båtens verdi. Vi restaurerer seter, puter, tepper, paneler, armlener og vinyratt slik at de blir i toppform. Vi kan også gjøre båten med personlig, for eksempel ved å gravere inn initialene dine på kapteinstolen. Ved å restaurere og reparere skader og slitasje ved hjelp av våre miljøvennlige og bærekraftige metoder, gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste.
Vi reparerer eller restaurerer vinyl, plast, skinn, plysj, tepper og tekstiler.

“ColorGlo restaurerte hele båtinnredningen min – nå slipper jeg å kjøpe ny.”
Karsten Andersen, Berga Bilskadecenter

——

Skadde båtputer kan repareres uten at materialet må byttes.

De vanligste skadene vi reparerer hos ColorGlo, er rifter eller riper. Disse repareres med ulike metoder avhengig av materialet og hvordan skaden ser ut. Solblekede, misfargede eller flekkete puter kan også fikses. Det kan bli kostbart å bytte ut trekkene i båten. Spør en ColorGlo-spesialist først hvis du vil ha et alternativ til å la en salmaker eller møbeltapetserer lage nye trekk. Hvis du ønsker en båtinnredning i topp stand uten skader eller flekker, så er ColorGlo et miljøvennlig, prisgunstig og bærekraftig alternativ.


 

reparation av båtsäten

Reparasjon av båtinnredning

princess 1

Luksusyacht med den fineste skinnsofaen