BÅT

Omsorg som skaper verdi

Hos ColorGlo er vi profesjonelle i å gjenopprette populære originale møbler til fordums prakt. Ved hjelp av våre unike og patenterte ekspertmetoder repareres også tilsynelatende ”umulige” skader. Slitte favoritter får nytt, skinnende liv … uten at noen engang visste, at de var skadet.

Vær og vind tar hardt på materialet til sjøs. Reparasjoner og restaurering er en del av vedlikeholdet som må gjøres for å opprettholde båtgleden og båtens verdi. Vi gjenoppretter setene, putene, teppene, panelene, armlenene og vinylrattet til topp tilstand. Vi kan også gjøre båten mer personlig ved for eksempel å gravere initialene dine på førersetet. Ved å restaurere og reparere skader og slitasje med våre miljøvennlige og bærekraftige behandlingsmetoder kan du gjøre både lommeboken og miljøet en tjeneste.

Vi reparerer og restaurerer vinyl, plast, lær, plysj, tepper og stoff.

“ColorGlo restaurerte hele båtinteriøret mitt, nå trenger jeg ikke kjøpe nytt.”

Karsten Andersen, Berga Bilskadecenter

SKADEDE BÅTPUTER KAN REPARERES UTEN Å BYTTE MATERIALET

De vanligste skadene som vi i ColorGlo reparerer er rifter eller ripemerker. Disse repareres med ulike metoder avhengig av materialet og hvordan skaden ser ut. Solblekede, misfargede eller flekkede puter kan også fikses. Å bytte båttrekk kan være en kostbar historie og ta lang tid. Spør først en ColorGlo-spesialist om du vil ha et alternativ til å få en salmaker eller møbeltrekker til å sy en ny. Ønsker du et båtinteriør i topp stand uten skader eller flekker, er ColorGlo et miljøvennlig, rimelig og slitesterkt alternativ.