VI ER COLORGLO SVERIGE!

En verdensomspennende franchisekjede

De siste 40 årene har ColorGlo vokst fra å være en idé til å bli en internasjonal franchisekjede med medarbeidere over hele verden. Hovedkontoret ligger i Minneapolis, Minnesota, i USA. www.colorglo.com

På 1980- og 90-tallet ble ColorGlos franchisevirksomhet utviklet i Nord-Amerika, og på 2000-tallet ekspanderte den til resten av verden. En viktig suksessfaktor har vært satsingen på forskning og utvikling av holdbare, men samtidig luktfrie og miljøvennlige produkter. Gjennom årene har arbeidet ført til over 100 produkter og metoder som testes grundig før de brukes av ColorGlos teknikere over hele verden. Gjennom årenes løp har bedriften vår fått internasjonal anerkjennelse taket være kvaliteten på produktene våre og vårt omfattende utvalg av tjenester.

Vi er spesialister på å restaurere og reparere de fleste typer materialer som brukes både i offentlige miljøer og i hjem. Gjennom årenes løp har ColorGlo arbeidet med alt fra flyselskaper, biler og tog, men også med båter, teatre, skoler, frisørsalonger, restauranter, hoteller og private hjem.