START DIN EGEN BEDRIFT MED OSS!

  • Er du en serviceinnstilt grunnlegger som brenner for å overgå kundenes forventninger?

    042-817 07 franchise@colorglo.se
  • Liker du utfordringer og å lære deg nye teknikker og produkter?

    042-817 07 franchise@colorglo.se
  • Brenner du for å levere høy kvalitet?

    042-817 07 franchise@colorglo.se

…og liker du å arbeide med hendene dine, arbeide for deg selv og velge din egen arbeidstid?

Ta kontakt,
så forteller vi mer.
Lars Hermansson
Telefon: 042-817 07 Epost: franchise@colorglo.se

Hvis du svarer ja på disse spørsmålene, vil vi gjerne at du kontakter oss og forteller at du er interessert i å starte en franchise med ColorGlo. Du får også enerett i ditt område. Dine fremtidige kunder finnes der det finnes interiør, altså stort sett overalt.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper. Du får omfattende opplæring og svar på alt du trenger å vite for å kunne starte din egen franchise. Deretter blir du regelmessig oppdatert med siste nytt, blant annet i form av årlige seminarer. Og naturligvis får du hjelp både fra oss i Sverige og fra hovedkontoret i USA.

Som franchisetaker får du fantastiske muligheter i Sverige. Alle bilforhandlere, båteiere, forsikringsselskaper, hoteller, treningssentre og så videre er potensielle kunder. Lars Hermansson, Marknadsansvarig, ColorGlo

Hør franchisetakere fra hele verden snakke om ColorGlo som virksomhet. ColorGlo Franchise

Amerikanske ColorGlo International ble startet i 1975, og i 1982 gikk bedriften over til å bli en franchisevirksomhet etter at det viste seg at konseptet var vellykket. I dag har ColorGlo mer enn 1500 vellykkede avdelinger over hele verden. I 2009 ble ColorGlo etablert i Sverige. Les mer om det og om våre franchisetakere under «Om oss».