PYNT I ET OFFENTLIG MILJØ

Nå har du muligheten til å alltid ha et interiør i topp stand

Restauranter og hoteller samt fly, tog og busser har alle møbler som er utsatt for tøff slitasje. Det er i disse miljøene vi beveger oss og det er også her en bedrift har sjansen til å formidle deler av sin identitet. Vi har flere kunder som har som mål at det ikke skal være flekker, rivemerker eller hull i møblene deres. Vi kan gå ut til kundene og fikse småskader på stedet. Gjelder det en restaurering av hele møbelsett, gjøres dette separat enten i ColorGlos verksteder eller i dine lokaler.

ColorGlo øker levetiden på sliteflatene og gir kundene dine et friskt og behagelig miljø uten flekker, slitasje, hull eller misfarginger.

Prisen for å restaurere deler av interiøret tilsvarer også kun en brøkdel av hva det koster å få en møbelstopper til å sy opp nytt. ColorGlos vannbaserte produkter har ekstremt kort tørketid og er helt luktfrie. Takket være den miljøvennlige teknologien trenger ikke virksomheten å være lukket over lengre tid. Det er for eksempel mulig å servere mat i en nyrestaurert spisestue samme dag som arbeidet er utført. Ved å restaurere og reparere skader og slitasje med våre miljøvennlige og bærekraftige behandlingsmetoder gjør du derfor både lommeboken og miljøet en
tjeneste.

ColorGlo reparerer og restaurerer lær, vinyl, plast, tæpper og stoff.

Ta kontakt med oss så forteller vi deg hva vi kan gjøre for deg.