BIL – BILINTERIØR

Fordi ingenting er som originalen

Har du lyst til å gjenoppleve den fantastiske nybilfølelsen? Hos ColorGlo er vi spesialister på å puste nytt liv i velbrukte favoritter. Som et alternativ til å la salmakeren bytte ut skadet eller slitt interiør, kan du heller velge ColorGlo. Vi puster nytt liv i originalinteriøret ditt. Resultatet vekker beundring og øker bilens verdi.

Er bilens interiør slitt eller skadet? Bilsete, armlene, konsoller og paneler er utsatte områder hvor det lett blir slitasje, hull, flekker og riper. ColorGlo restaurerer seter, tak og tepper, og vi polerer til og med matte lykter. Hvis du har fått vond lukt i bilen, har vi miljøvennlige og biologisk nedbrytbare produkter som nøytraliserer og gjenoppretter lukten. Vi er også spesialister på å for eksempel eliminere røyklukt fra klimaanlegg. Ved å restaurere og reparere skader og slitasjer ved hjelp av våre miljøvennlige og bærekraftige metoder, gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste. ColorGlo reparerer skinn, vinyl, plast og tekstiler.

“ColorGlo har uslåelig service!”

Lars Göran Holmberg, selger, Volvo Klippan

VINYLREPARASJON / VINYLBILDEKK

Mye av interiøret i en bil består av vinyl. ColorGlo kan restaurere, reparere og farge vinyl. Vinyl finnes ofte på bilseter, dørpaneler, dashbord og konsoller. Typiske vinylreparasjoner består i å fikse sprekker, riper, slitasje, misfarging og hull. Det første og andre bildet nedenfor er en vinylsprekker som har blitt reparert. En ColorGlo-reparasjon er et rimelig, miljøvennlig og bærekraftig alternativ til å la en salmaker eller møbeltrekker ersatte den skadede vinyldelen.

INSTRUMENTPANELREPARASJON / PLASTREPARASJON / PLASTDELER

Plastdeler i en bil kan være lister, dashbord, deler av seter eller håndtak. Skader som ripemerker, riper og slitasje kan repareres og farges på nytt til opprinnelig stand. ColorGlo er et alternativ til å erstatte skadet bilinteriør. Stadig flere skadeverksteder og forsikringsselskaper bruker ColorGlo til skade- og forsikringssaker.

REPARASJON AV BILINNREDNING / SKINNTREKK

Et godt vedlikeholdt biltrekk øker verdien på bilen din samtidig som det gir høy komfort. Bilseter og ratt er ofte i skinn. Et skinnsete og et skinnratt tåler mye slitasje. Ved bruk av skinn slites fargeoverflaten ned og slitasjen er både følt og synlig. Vi i ColorGlo gjenoppretter lærets opprinnelige farge ved å bruke de samme metodene som ble gjort da læret ble farget på fabrikken. Ny sliteflate og ny farge gjør at læret kan se helt nytt ut igjen. Selvsagt er metoden tilpasset ulike typer skinn. Vi kan også reparere hull og ripemerker i skinn. ColorGlo er et miljøvennlig alternativ for salmakere og møbeltrekkere. Vi bytter derfor ikke ut noe skinn da det eksisterende skinnet repareres og restaureres.

STOFFREPARASJON

Stoffreparasjon er alltid unikt. Noen stoffskader kan fullstendig repareres og restaureres, mens andre er vanskeligere. Det er også tider da stoffskaden er så stor og omfattende at vi anbefaler å få den erstattet av en salmaker eller møbeltrekker. Vanlige “skader” på stoff er flekker som vi kan fjerne med ulike metoder. Sømmer som har kommet opp kan sys tilbake med like mye slitesterke som originalen. Brannmerker eller slitasje kan også fikses. Send oss et bilde på e-post, så kommer vi tilbake til deg med et prisforslag og handling.