VI ER COLORGLO SVERIGE!

MILJØVENNLIG RESTAURERING MED EN UNIK METODE

Når du benytter ColorGlo, gør du en indsats for miljøet. Hvert år spares tons i tusindvis af læder, plast og vinyl, når mennesker vælger at lade ColorGlo restaurere deres indretninger i stedet for at købe nyt.

I tillegg er metoden som ColorGlo bruker til å restaurere interiør, meget miljøvennlig og bærekraftig. Det vannbaserte systemet som ColorGlo selv har utviklet etter mange år med forskning, er verdens første av sitt slag.

Bruksområdene er mange, for eksempel biler, båter, fly, tog, hoteller, restauranter, venterom og andre offentlige miljøer som utsettes for harde påkjenninger. ColorGlos vannbaserte produkter har ekstremt kort tørketid og er helt luktfrie. Takket være den miljøvennlige teknologien trenger ikke virksomheten å stenge i lange perioder. Man kan for eksempel servere mat i en nyrenovert spisesal allerede samme dag som jobben utføres.

Ved å restaurere og reparere skader og slitasjer ved hjelp av ColorGlos miljøvennlige og bærekraftige metoder, gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste.